Miniaturen

miniaturen

Collier, oil on masonite 3,5×4,5 cm

miniaturen

Wilt u bestellen? U kunt betalen met PayPal.

Miniaturen

kunst als sierraad voor uw lichaam of voor aan de wand …

Miniaturen van muizen, katten, vogels, insecten, vlinders, gezichten, etc. De piepkleine kunstwerken, 7 x 7 cm, geschilderd met olieverf op masonite, komen met een houten kistje. Dit doosje is speciaal gemaakt en dient ook als lijst. Dus het schilderijtje is helemaal klaar om uw muur te verfraaien. U kunt het doosje blank laten, of elke gewenste kleur geven. Bent u op zoek naar een origineel, waardevol en bijzonder cadeau? U heeft het nu gevonden! Ook is het mogelijk om het miniatuur in te laten lijsten in een lijst van 25×25 cm.

Deze unieke en exclusieve kleine schilderijtjes zijn te bestellen vanaf € 125, – p.st.

miniaturen

earrings cats (p.c.)

Broches, oorbellen en hangers zijn geschilderd met olieverf op een houten triplex paneeltje, of op masonite,  2 cm en 3 x 2,5 cm. Hoe klein kun je gaan? Prijzen vanaf € 50, -.

Het is ook mogelijk om voor een eigen afbeelding te kiezen. Zoekt u een exclusief, waardevol en uniek cadeau, voor uzelf of een geliefde: dit is een bijzondere keus!

U kunt betalen met PayPal, dus zonder enig risico! Klik hiertoe op paypal.me/CatharinaMariadeJong

Na ontvangst van uw betaling wordt het pakketje met PostNL verzonden.

Nieuw !

Maskers als oorhangers (nikkelvrije stekers, dus geen allergische reacties) en als hanger aan een lederen halsband. Hand gemaakt van klei en elke hanger met de hand beschilderd. Elke hanger is anders en uniek. Aan de achterkant gesigneerd.  De oorhangers zijn € 22,–  per paar, De hanger aan de halsband is € 35,–. Tot eind december incl. verzendkosten binnen Nederland.

miniaturen miniaturen miniaturen miniaturen miniaturen

miniaturen

 

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.