Gallerie

gallerie gallery

Gallerie

Op deze pagina vindt u een hele range door mij gemaakte schilderijen in verschillende categoriën. Recente en van eerdere data.

Mijn mythologische schilderijen “Dancing Apollo” en “Icarus” zijn nu ook te zien in het VIRTUEEL MUSEUM in zaal 81. Ik voel me zeer vereerd dat mij een plaats is vergund in dit fantastische virtuele museum !

Van “Hephaistos”, “Ares“, “Dancing Apollo” en “Icarus” zijn gyclees bij mij te bestellen in een zeer beperkte oplage van 25 stuks, in museumkwaliteit met certificaat. Deze gyclees worden vervaardigd door Re-Art. Re-Art is een toonaangevende fine art printer en vaklab voor kunstenaars, fotografen, musea en galeries en behoort tot de selecte groep “Certified Studio’s” van de Duitse papierfabrikant Hahnemuhle en daarmee tot de top van de “digital” fine art printers in de wereld.

Bekijk ook mijn portfolio bij Imagekind en Redbubble . U vindt hier veel merchandising artikelen, zoals bekers, laptoptassen, telefooncovers, beddegoed, etc. Allemaal rechtstreeks te bestellen. Maar ook prints op papier en canvas, met of zonder lijst. Alles wordt zeer goed verpakt naar u verzonden. Met 100% tevredenheidsgarantie. Dat wil zeggen NIET GOED GELD TERUG. De voorwaarden staan duidelijk op hun websites. Onderstaand vast een voorproefje:

.

gallerie

 

Un commentaire

  1. I run my blog less than a year. Thanks very much for your appreciation and keep on reading.

     

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.