Happy New Year!

Happy New Year!

Ik wens u een heel Gelukkig Nieuwjaar. Ik bied u een recept van een zeer goede vriend, van dit cuvée 2016″, klaar om te eten gedurende het hele jaar: een flinke dosis geluk, een grote klodder van een goede gezondheid, een snufje zoete herinneringen, om maar niet te spreken over het belangrijkste ingrediënt, de liefde en genegenheid van uw gezin en de vriendschap van vrienden.

Om dit nieuwe jaar 2016 te beginnen, kunnen deze gadgets u wellicht inspireren. Iets moois op je muur ter verhoging van uw eetlust. Want het oog wil ook wat. Niet te vergeten mooie telefoon covers. Zo wordt de telefoon wel iets heel bijzonders. Je herkent met zo’n cover de telefoon meteen, dat is erg handig wanneer u belt om vrienden uit te nodigen of om zaken te doen.

. Imagekind Aphrodite by Rineke De Jong (2009)

IMAGEKIND , prints, canvasses, etc. Like Rineke de Jong’s art? Become a fan!

Regelmatig zijn er discount codes. Let hierop, want het kan zo maar zijn dat u geluk hebt en met korting een order kunt plaatsen.

De codes zijn bruikbaar voor alle artikelen van uw keuze.

Als de codes zijn verlopen, geen nood, regelmatig komen Imagekind en Redbubble met nieuwe discount codes!

—————————————————————————————

Bij  REDBUBBLE vindt u:

een grote variëteit aan merchandising artikelen, van prints tot dekbedovertrekken, t-shirts, etc. Hier kunt u ook prachtige kunstkaarten bestellen, maar ook prints op papier, aluminium en canvas (wel of niet ingelijst) bestellen. Hier twee voorbeelden van telefooncovers. Zowel voor iPad als voor Android:

Happy New Year!

Aphrodite iPhone Case/Skin

Happy New Year!

Nymph 6 Samsung Galaxy Case/Skin

Regelmatig zijn er discount codes. Let hierop, want het kan zo maar zijn dat u geluk hebt en met korting een order kunt plaatsen.

Deze discount codes zijn bruikbaar voor alle artikelen van uw keuze.

Happy New Year !

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Comments are closed.