Exposities in Nederland en Frankrijk

 Exposities in Nederland en Frankrijk in mei, juni en juli 2017

Bent u in de buurt of wilt u gericht komen kijken? U bent van harte welkom bij deze exposities in Nederland en Frankrijk, zowel bij de expositie in het Office de Tourisme in Buis-les-Baronnies, Frankrijk, en bij Stark in Kunst in Amersfoort, Nederland. Zie hier een impressie van mijn schilderijen in Nederland (Amersfoort) en in Frankrijk (Buis-les-Baronnies).

Expositie in Frankrijk:

exposities Nederland en Frankrijk

Expositie Office de Tourisme, van 7 juni tot 13 juli 2017. Adres: 26170 Buis les Baronnies, Frankrijk, in de expositieruimte van het bijbehorende Maison des Plantes, een onderdeel van het Office de Tourisme.

Het Maison des Plantes is een paradijs van aromatische en geneeskrachtige planten, het Huis van de Planten in Buis is twee eeuwen van traditie, het “terroir” van de baronieën.
Binnen deze leefruimte, het bedrijfsleven en cultuur, kun je zien, voelen, proeven en het kruid herkennen.
Linden (tilleuil), lavendel, tijm, salie of hartige kruiden, dan weet je waarom deze regio is gekozen tot het land van geuren en kleuren. Een rondleiding door het Huis van de Planten (Maison des Plantes) en de geurende tuin is een gelegenheid om meer te weten te komen over de identificaties en culinaire toepassingen van kruiden, hun eigenschappen, hun tradities en geschiedenis. Tot besluit van de rondleiding een proeverij van kruidenthee (tisane).

 

Insecten zijn onontbeerlijk voor het voortbestaan van planten en daardoor ook van ons, mensen. Zij bestuiven en zorgen voor vruchtzetting en honing. Onderstaande schilderijen zijn speciaal gemaakt voor deze expositie en te zien en ook te koop:

12 schilderijen olieverf op masonite, 25×25 cm, verkoopprijs € 195,– per stuk. Zie onderstaande foto’s.

exposities Nederland en Frankrijk

Ook te zien tijdens deze expositie: Stillevens van groenten en fruit, gemaakt met olieverf op masonite, ingelijst in handgemaakte lijsten met bladzilver. Verschillende afmetingen. Zie onderstaande foto waarop enige schilderijen voor deze expositie te zien zijn. De afmetingen en meer stillevens zijn te vinden op www.rinekedejong.nl/stillevens

exposities Nederland en Frankrijk

Expositie in Nederland:

Nog een expositie aanvang in de maand mei:  bij Stark in Kunst, Bloemdalse Binnenpoort 12, 3811GD Amersfoort. Daar worden onderstaande schilderijen geëxposeerd en ook deze zijn te koop:

exposities Nederland en Frankrijk

Bent u in de buurt of wilt u gericht komen kijken? U bent van harte welkom, zowel bij de expositie in Buis-les-Baronnies, Frankrijk, als in Amersfoort, Nederland. En bij deze alvast bedankt voor uw belangstelling en uw komst naar een van deze exposities in Nederland en Frankrijk.

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Les commentaires sont fermés.