Videos

videos

Hier plaats ik video’s.

Veel videos heb ik (nog) niet, maar het is een begin en worden er toch meer.Veel plezier!

Na lange tijd nu een video over mijn schilderijen van Mathilde den Doelder – Willink, de 3e vrouw, veel te jong gestorven vrouw van schilder Carel Willink. Veel kijkplezier en dank voor de belangstelling.

 

In English: https://youtu.be/9RyyZblI0Ik

*******

Hier een diashow van mijn Schildersles, Stap voor Stap. Voor de complete les, ga naar rinekedejong.nl/hoe-maak-ik-een-miniatuur/

*******

Deze video kwam ik tegen op YouTube. Hij gemaakt tijdens de bekendmaking van de winnaar, Rineke de Jong, tijdens de Portretwedstrijd oktober, 2010, in Almere. Leuk om dit weer terug te zien.

Kunst-enzo in Almere-Buiten
20100911-BelgischeMuziek-bij PlaceduTertreAlmere tijdens de Portretwedstrijd. Hier zie je de schilders en het model, Agmon van de Veen, aan het werk.

*******

BusinessRoom – Hilversum is, tijdens de expositie van Rineke de Jong, in februari 2012 overgeschakeld naar energiezuinige LED verlichting.
Sebastiaan de Rooij van “Decolight”heeft gezorgd voor een sublieme belichting met verschillende kleureffecten zodat de kunstwerken en de ruimte op een zeer goede manier te zien zijn.

*******

De Tafel op 2 wordt maandelijks uitgezonden vanuit het WTC in Almere. Presentatie is in handen van Berdien Stenberg en At Kasbergen. In de uitzending van 1 april 2016 o.a. aandacht voor de kunstroute in Almere die op 23-24 april 2016 plaats vindt, halverwege deze video,. Je ziet mijn schilderij “Krijger” op de voorgrond in beeld. En ook wordt ik heel kort geinterviewd. De app Artalage, waar ik het ook over heb, wordt binnenkort gelanceerd. Bezoek daartoe http://www.artalage.com/. Indien u interesse heeft kunt u daar uw gegevens achterlaten.
Alle info over de kunstroute vindt u op http://kunstenatelierroutealmere.nl/routes/. Iedereen is van harte welkom!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/rineke.dejong.39/posts/1077219715673708″ bottom=”30″]

*******

Dit is een buitenbeentje, geen video maar een bewegend boek. Het leek me daarom het beste om het hier te plaatsen. Als lid van de Dutch Florence Biennale Artists (DFBA) heb ik dit toen geschreven en is dit boek uitgekomen. De titel is RINEKE DE JONG, ARTIST JOURNAAL – Stories Photo Stories Photobook. Ik vertel hier uitgebreid, vanaf het prille begin tot heden, allerlei over leven, mijn schilderen en tekenen. Met heel veel illustraties. Veel leesplezier toegewenst ! http://www.mixbook.com/photo-books/stories/rineke-de-jong-artist-journaal-5942122

*******

Deze video is gemaakt ten behoeve van de 1e Artsquare Amsterdam in juli 2014, opgenomen in de tuin van De Hermitage te Amsterdam.

Het promotiefilmpje voor Artsquare Amsterdam 24 t/m 30 juli 2015

videos

Save

Save

Save

Save

 

Eén reactie:

  1. Pingback:Mathilde Memoriam | Rineke de Jong | Realistische schilderijen en tekeningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.