Workshops

Workshops Tekenen & Schilderen

 Altijd al willen tekenen en schilderen?

Ik werk met een kleine groep (3-4 personen) in mijn atelier in Almere. In een gezellige sfeer tekenen en schilderen. Je eigen ideeën verwezenlijken, dat is waar het om gaat. Omdat het een kleine groep is, is het mogelijk veel aandacht te geven en op individuele basis te werken. Door de jaren heen hebben er al veel mensen lessen bij mij gevolgd, waarvan er een aantal succesvolle kunstenaars zijn geworden.

Workshops Tekenen Schilderen

Bert’s 1e portret in acryl

Opzet en werkwijze

Iedereen werkt zelfstandig aan eigen werk, onder begeleiding. Ik leer u de technieken. Het uitgangspunt is eigen initiatief. U komt met een idee, een eigen ontwerp of een wijze van werken die u aanspreekt.
Koop niet direct te veel materialen, maar probeer eerst eens wat uit en kijk waar u plezier in heeft, ik help u wel vooruit.
Ik werk al jaren, tot grote tevredenheid, met een cursusknipkaart waar telkens een les afgeknipt wordt. De kaart staat op naam en is een half jaar geldig. Mocht u eens niet kunnen? Geef het even door en u schuift dan gewoon een weekje door, u bent zo uw geld niet kwijt.
—–
Regelmatig worden er workshops gegeven. Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen. Ga hiervoor naar de contactpagina van de website.

Workshops Tekenen & Schilderen

 

Reacties zijn gesloten.