De Mona Lisa is het bekendste en duurste kunstwerk ter wereld.

de mona lisa is het bekendste

https://www.youtube.com/watch…

De Mona Lisa is het bekendste en duurste kunstwerk ter wereld. Waarom?

Dat komt mede, omdat de Mona Lisa ook het meest gereproduceerde kunstwerk ter wereld is. Zolang er druktechnieken zijn geweest hebben kunstenaars gebruik gemaakt van de mogelijkheid om oplages te drukken. Ook Rembrandt gebruikte niet voor niets de ets techniek om zijn werk te kunnen reproduceren.

De Giclée kunstdruk is een nieuw en eigentijds drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen die door kunstenaars, musea en kunstverzamelaars aan grafieken worden gesteld. Hierdoor heeft de Giclée kunstdruk een gelijkwaardige plaats veroverd tussen de meer bekende traditionele grafiektechnieken als de ets, zeefdruk en steenlitho. Diverse musea in de wereld exposeren Giclées in plaats van het originele kunstwerk. Ook hieruit blijkt dat de Giclée een kwalitatief hoogstandje is mits deze aan alle voorwaarden voldoen die musea als eis stellen waaronder de ISO 9706 en NEN2728 norm.
Lees meer op de website van Re-Art. Ik ben er trots op dat Re-Art ook van mijn werk gyclées maakt. http://www.re-art.com/portfolio-view/rineke-de-jong/

Lees meer op de website van Re-Art.

» Rineke de Jong (NL) |
re-art.com

Mona Lisa bekendste duurste kunstwerk

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.