De winnaar is…

WINNAAR … van “Schrijf in, Blog en win” is: Cynthia Jagtman.

Van harte gefeliciteerd 🙂 met je gewonnen unieke hand geschilderde hanger met choker.

winnaar

De oproep op “Schrijf in op mijn blog en win een kunstwerk!” is gesloten op 30 november 24.00 u. De verloting heeft vandaag, op 1 december 2016, plaats gevonden.

In totaal zijn er 12 inschrijvingen gedaan op mijn blog. Alle namen zijn middels lootjes in een emmertje gedaan en daaruit is een lot getrokken. En de gelukkige WINNAAR is: Cynthia Jagtman. Van harte gefeliciteerd! Met haar neem ik contact op om haar het sierraad te overhandigen.

Ik wil bij deze iedereen bedanken die op mijn blog heeft ingeschreven. Nu is de uitdaging voor mij om regelmatig met interessante items te komen. Daar zal ik uiteraard mijn best voor doen. Nogmaals bedankt.

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.