expositie Rineke de Jong bij Arts of Lecadre

expositie Rineke de Jong

Welkom bij mijn expositie bij Arts of Lecadre, Huizerweg 40, Bussum.
van 11 november 2020 t/m 11 december 2020.

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag 10-18 uur, Zaterdag 10-17 uur

Te zien en te koop: Miniatuurschilderijen in olieverf, mythologische schilderijen en sierraden.

Wij laten ons niet afschrikken door corona. De toegang is gratis, wel de coronaregels in acht nemen!

Graag tot ziens bij Arts of Lecadre.

Rineke de Jong

 

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.