Finissage Art4You

Finissage Art4You.

Het zit er weer op. Na 16 dagen exposeren met Art4You in het Golf Event Centre te Lelystad sloten wij op 6 november om 17.30 u. af met een indrukwekkende finissage. Er werd een groot schilderij (230×165 cm) aangeboden door Adler Warmer van Art4You aan de gemeente Lelystad. Wethouder en 1e locoburgemeester Job Fackeldey nam het in ontvangst. Hij was er duidelijk blij mee en zei een goede plaats voor dit werk in het gemeentehuis te zullen zoeken.

finissage-art4you-1

Het schilderij “Lelystad” werd gemaakt op zaterdag 4 november door een aantal exposerende kunstenaars. Ik noem een paar namen: Anita Woestenenk, Bert Koopman, Rineke de Jong, Adler Warmer, Cynthia Jagtman, Francisca Markus en Anneliese Hopman. Ik hoop dat ik niemand heb vergeten. Marja Lingsma leverde fotomateriaal van Lelystadse attracties. Het schilderij bestaat uit 4 doeken die aaneen werden gezet door Adler Warmer. Op zondag werd er nog de laatste hand aangelegd.

finissage-art4you-5

finissage-art4you

Dat was nog niet alles, want ook werd er een cheque van € 730,– overhandigd aan Sonia Jennings voor de Stichting Tjommie.

finissage-art4you-2

Daarna de afsluiting. Het werk werd allemaal weer ingepakt en naar de auto gebracht. En toen was het bijkomen onder het genot van een glas wijn en voortreffelijke hapjes, verzorgd door de exposanten.

finissage-art4you-4

5 sterren hapjes

finissage-art4you-3

vijgen in port, gevulde dadels en salami

De sfeer tijdens de expositie was zeer goed en gemoedelijk. Bedankt Doleen Stavast en Adler Warmer voor de organisatie en al het verzette werk. Zoals jullie dagelijkse aanwezigheid, het gelegenheid geven voor workshops, de zakenlunch, de mooie locatie en al wat niet meteen in het oog viel. Bedankt kunstenaars voor de gezellige onderlinge sfeer. Ik besluit met: Tot een volgende keer, dan zien we elkaar weer.

Rineke de Jong

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.