Art Bestsellers

Art Bestsellers.

 

Winkelen met 100% tevredenheidsgarantie.

art bestsellers

RB drawstring bag € 25,83

Mijn werk is rechtstreeks te bestellen bij Redbubble. Hier kan je hoge kwaliteit afbeeldingen van mijn werk op kaarten, posters en canvasses al of niet ingelijst bestellen, maar ook kleding, kussens, dekbedovertrekken, phone cases en laptop sleeves, klokken, tassen en nog veel meer. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en vaak zijn er kortingsacties.

Imagekind is ook een bedrijf waar je rechtstreeks je hoge kwaliteit afbeeldingen van mijn werk op kaarten, posters en canvasses al of niet ingelijst kunt bestellen. Ook hier zijn de prijzen zijn zeer aantrekkelijk en vaak zijn er kortingsacties.

Twee bedrijven die reprodukties mijn werken verkopen. U kunt daar rechstreeks “stunning” artikelen bestellen. Dat is winkelen Met 100% tevredenheidsgarantie. Een fijn en geruststellend idee, want dat wil zeggen dat u het bestelde binnen 30 dagen kunt retourneren als u niet tevreden bent. U krijgt dan uw aankoopbedrag weer terug.

Kijk hier eens naar en doe ideëen op. Voor iedere beurs zijn er prints op papier, op doek en op metaal te koop. Net zo mooi aan de muur als het origineel.

Het hele jaar door kan je winkelen. In de stad, maar ook kunt u shoppen op internet. Het is dus nog nooit te laat om een origineel cadeau te kopen. En om iemand, of jezelf, een plezier te doen,  Winkelen kan als je gezellig een dagje uit bent, maar natuurlijk ook op internet. Of shoppen op je smartphone als in de trein zit, of vanuit je luie stoel achter de pc of laptop. Iets om je huis te verfraaien, aan de muur te hangen, iets om aan te trekken en jezelf mooi te maken, iets voor je computer, laptop, tablet of telefoon. Iets om uit te drinken. Maak je eigen sfeer, benadruk je persoonlijkheid. Het is echt niet moeilijk om een eigen stijl te ontwikkelen, om je te onderscheiden van het alledaagse.

Hier een kleine greep uit het assortiment:

RB travel mug € 20,98

RedBubble travel mug € 20,98

RB totebag € 18,75

RedBubble totebag € 18,75

RB mug € 13,10

RedBubble mug € 13,10

RB drawstring bag € 25,83

RedBubble drawstring bag
€ 25,83

RB throw pillow. € 16,45

RedBubble throw pillow € 16,45

RB phone case € 28,17

RedBubble phone case € 28,17

RB studio pouch € 18,60

RedBubble studio pouch € 18,60

RB Women's Fitted Scoop T-Shirts € 28,-

RedBubble Women’s Fitted Scoop T-Shirts € 28,-. Ook veel andere modellen.

RB Duvet Cover 220x200 cm, € 81,06

RedBubble Duvet Cover
220×200 cm, € 81,06

art bestsellers

Imagekind, the anatomy of birth

art bestsellers

Imagekind, Book of Mirrors, framed

art bestsellers

Imagekind|Aphrodite print, from $ 12

Imagekind|Minotaurus

minotaurus

Gaat echter je voorkeur wel naar een echt schilderij uit, dan kan je vanzelfsprekend contact met mij opnemen. Een echt schilderij is natuurlijk het ultieme, en zelfs daarvan zal de prijs u meevallen. U kunt altijd met PayPal betalen, dat is vertrouwd en zeker. Als u voor een echt schilderij gaat, of voor een tekening, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in mijn atelier. Wel eerst even een afspraak maken. U wordt dan gastvrij ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie, thee, of iets anders, kunt u dan op uw gemak mijn schilderijen en tekeningen bekijken en mocht u iets zien dat u bevalt, dan gaat u met iets bijzonders naar huis. Na aankoop kan het werk ook thuis worden afgeleverd.

Zoekt u naar iets exclusief dat tussen een uniek, echt schilderij in zit? Kijk dan op mijn Nieuws blog: De Mona Lisa, Het bekendste en duurste schilderij ter wereld. Daar leg ik u uit hoe gyclées van museumkwaliteit worden vervaardigd. Re-Art maakt ze van 4 van mijn schilderijen, in een genummerde en door mij gesigneerde oplage van 25 stuks. Met certificaat van echtheid. Te bestellen in mijn webshop.

art bestsellers

 

Les commentaires sont fermés.