Mijn ontwerpen, mijn eigen breipatronen

Mijn eigen breipatronen naar eigen ontwerp

Nu mijn eigen breipatronen naar eigen ontwerp verkrijgbaar! Veilg te bestellen via deze website met onderstaande Paypal-link.

bellentrui

bellen trui

Sinds deze zomer ben ik na 30 jaar weer aan het breien gegaan. Een van de redenen is om mijn tremor onder controle te krijgen. Door de kleine bewegingen die ik maak met breien hoop ik mijn fijne motoriek te verbeteren en daardoor weer met meer gemak te kunnen tekenen en schilderen. Ik ga ervan uit dat mijn hersenen nieuwe verbindingen maken waardoor dit voor mij verbetert. Of het zo is weet ik niet echt, maar veel trainen doet wonderen en ik zie ook bij mij verbeteringen. Ook is het bijzonder ontspannend en goed voor de lijn. Want doordat mijn handen bezig zijn, snoep ik veel minder. Het scheelt me zo 6 kilo.

Ik heb eerst 2 simpele truien gebreid. Hier heb ik (nog) geen patroon voor beschikbaar. Maar als je belangstelling hebt, laat het weten, ik stel deze gratis beschikbaar.

Daarna ben ik echt los gegaan. Hier zijn mijn 2 truien die ik in november en december 2019 heb ontworpen en gebreid. Van beide truien is de voor- èn de achterkant gelijk. Aan de achterkant wonen ook mensen. Gebreid op pennen 3,5 en 4. Je hebt ongeveer 300 – 400 gram garen nodig, afhankelijk van het soort en de kwaliteit die je kiest. Neem een wol/acrylsoort als garen. Vaak zijn de garens een mengsel van bijvoorbeeld wol, acryl, viscose, etc.

Wil je een van de onderstaande truien ook breien? Je kan het patroon van elk van deze truien bij mij bestellen. Compleet met werkschema en maatvoering voor maat 38/40. De prijs staat bij de trui, het patroon is in het Nederlands of Engels. Geef dat wel van tevoren aan bij je bestelling.

U kunt betalen met PayPal, dus zonder enig risico! Klik hiertoe op paypal.me/CatharinaMariadeJong

Er wordt niet geruild en er kan niet worden geretourneerd. Je krijgt het patroon, na betaling, per email toegestuurd. Vermeld dus ook je e-mailadres. Zo kan je al heel snel beginnen.

 

mijn eigen breipatronen

bellen trui, voor- en achterkant hetzelfde

Bellentrui patroon € 4,95

 

mijn eigen breipatronen

noppen trui reverse

Noppentrui, 2-zijdig draagbaar, patroon € 4,25

 

mijn eigen breipatronen

noppen trui

Mijn oude stiel van mode-ontwerpster ben ik gelukkig niet verleerd.

Bedankt voor het lezen van dit bericht en voor een bestelling. Tot de volgende keer!

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.