Nieuwsbrief no. 19

Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief met interessante wetenswaardigheden over mij en mijn werk.
De meeste schoolvakanties zijn weer over, maar mocht je nog op vakantie zijn/gaan, wens ik je veel plezier en anders een aangenaam verblijf thuis en op je werk.

Deze nieuwsbrief is in het Nederlands, en het Engels

This newsletter is in Dutch and English

[gview file=”https://rinekedejong.nl/wordpress/wp-content/uploads/2017/08/nieuwsbrief-19-augustus-2017-2.pdf”]

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.