Uitnodiging expositie Art4You

Beste kunstliefhebbers,

Graag wil ik jullie uitnodigen voor een bezoek aan expositie Art4You in het Golf Event Centre, Parlaan 2 te Lelystad. Te zien van 22 oktober t/m 6 november 2016.

Naast kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars zij ook  schilderijen van Rineke de Jong te zien en te koop.

expositie Art4You

Aphrodite, acrylic on linen, 150×100 cm, ©Rineke de Jong

Deze eerste expositie van Art4You in de nieuw gebouwde, hypermoderne locatie op een prachtige en bosrijke golf course, wordt op zaterdag 22 oktober a.s. om 15.00 u. feestelijk geopend door de heer Lindsay Louis, derde secretaris van de Zuid-Afrifaanse Ambassade in Den Haag. De heer Louis is onder meer belast met kunst en kultuur.

Aansluitend kunt u genieten van een wijnproeverij, gepresenteerd door het Kaaps Wijnhuis.

Komt allen !

Loop gerust eens binnen om te genieten van al het moois dat hier getoond wordt.

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.