Voor de 4e keer: ArtsquareAmsterdam.

Voor de 4e keer: ArtsquareAmsterdam

Voor de 4e keer: ArtsquareAmsterdam 24 – 30 juli 2015, Museumplein.

Het centrum van de kunst, in ieder geval voor Nederland en wellicht van de Wereld. De kunstenaars presenteren zich in een luxe paviljoen tussen het Rijksmuseum en VanGoghMuseum. Hier kunt u ook mijn werk bewonderen. Wees welkom!

In 2015 wordt de 125ste sterfjaar van Vincent Van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) herdacht. 29 juli 2015. In heel Europa zal aandacht besteed worden aan deze grote Nederlandse kunstenaar. door musea en erfgoedlocaties die aandacht schenken aan zijn werk, zijn leven en zijn inspiratiebronnen. Niet alleen in Nederland maar ook in België en Frankrijk vinden tal van activiteiten plaats. Museale highlights in Nederland. ART SQUARE AMSTERDAM staat hierbij stil, wellicht de grootste kunstenaar allertijden.

Lees meer op www.artsquare-amsterdam.nl

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Eén reactie:

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

     

Reageren is niet mogelijk