Rijke Kunstenaars en Creatieven 10-daagse, start 1 september 2015

Nog 2 dagen en dan begint de “Rijke Kunstenaars en Creatieven 10-daagse”..

Met deze 10-daagse Maaike Elise van Steenis zoveel mogelijk kunstenaars en creatieven een boost geven en ze leren hoe ze met hun werk een goed inkomen kunnen verdienen. Omdat ze vindt dat deze sector wel een oppepper kan gebruiken. En omdat ze weet dat we zo de wereld leuker, mooier en fijner kunnen maken.

 Kunstenaars, muzikanten, schrijvers, ontwerpers, theatermakers, vormgevers, dansers…ze zijn allemaal van harte welkom om mee te doen!

Hoe? klik op deze link: http://www.succesvolondernemenalscreatief.nl/mijn-diensten/rijke-kunstenaars-creatieve-ondernemers-10-daagse/ en doe mee !
.
Grijp deze kans op nieuwe mogelijkheden en een ruimer inkomen… en tot 1 september!

Met vriendelijke groet,
Rineke de Jong

http://www.succesvolondernemenalscreatief.nl/wp-content/uploads/2015/07/Uitnodiging-10-daagse.mp4?_=1

Rijke Kunstenaars en Creatieven

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.