Schilderen in de Provence Frankrijk

Schilderen in de Provence Frankrijk

Na ruim een week hard werken in de Provence, met heel veel plezier, is het bestelde portret klaar. Vanmiddag heb ik het afgeleverd bij mijn Franse opdrachtgever, die er heel erg mee in haar nopjes is. Zelf ben ik ook heel blij met het resultaat. Facebook heeft de primeur, maar nu staat het ook op mijn eigen website.

Schilderen in de Provence Frankrijk

“Cynthia”, Acryl op linnen, 92×73 cm.

Schilderen in de Provence, Frankrijk

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.