Amersfoort en Buis-les-Baronnies

Amersfoort en Buis-les-Baronnies

Twee lopende exposities in Nederland en Frankrijk van mijn kleine realistische olieverfschilderijen: te zien in Amersfoort en Buis-les-Baronnies.

 

  1. Buis-les-Baronnies

Mijn lopende expositie van kleine realistische olieverfschilderijen van insecten, planten en stillevens in Maison des Plantes, in het Office de Tourisme, 14 boulevard Michel Eysseric, 26170 Buis les Baronnies, Drôme Provençale, Zuid-Frankrijk, van 7 juni – 12 juli 2017. Geopend van maandag t/m zaterdag van 9 – 12 u en van 14.30 – 18 u. Zondag van 10 – 12.30 u. De entree is gratis. U bent van harte welkom. Petit “musée” dans l’office du tourisme. “ENIG klein museum in combinatie met het VVV-kantoor”

Zie hier de aankondiging op de website van Maison des Plantes:

Expositions temporaires

Amersfoort en Buis-les-Baronnies

Rineke de JONG: du 7 juin au 12 juillet 2017

La Maison des Plantes accueille pour cette exposition une artiste des Pays-Bas, qui nourrit un grand d’intérêt pour les anciennes techniques et les recettes des anciens maîtres, comme pour ses natures mortes, pour lesquelles elle utilise la technique appelée Verdaccio.

 *****

  1. Amersfoort

Mijn lopende expositie van kleine realistische olieverfschilderijen bij Stark in Kunst, Bloemendalse Binnenpoort 12, 3811 GD Amersfoort, van 18 mei t/m 27 augustus 2017. Geopend op donderdag t/m zondag van 12 – 17 u.

Amersfoort en Buis-les-Baronnies

Expositie Stark in Kunst

Dit schrijft Stark in Kunst op Facebook:

Wij zijn ontzettend blij dat wij bij Stark in kunst te Amersfoort dit soort ongelofelijk mooie realistische schilderkunst van Rineke de Jong mogen presenteren.
Een echte lust voor het oog en de ziel.
Formaat: LxB – 7cm x 7cm

De gast curator is Future Gallery. Er zijn ook kunstkaarten van mijn werk te koop.

Stark in kunst is een winkelgalerie in het historische en culturele hart van Amersfoort. Stark staat voor een gevarieerde collectie van exclusieve tassen, sjaals en keramiek van gerenommeerde ontwerpers. Tijdens 3-maandelijks wisselende exposities delen kunstenaars en ontwerpers hun inspiratie en werk in de winkel.

 

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.