Hermitage Amsterdam en Open Atelier Almere

De Hermitage Amsterdam en Open Atelier Almere

Mijn exposities in april 2016: Museum de Hermitage Amsterdam en Open Atelier Route Almere

Art Square Amsterdam

Hermitage Amsterdam en Open Atelier Almere De zesde editie van Art Square is in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam. Van 14 tot en met 17 april 2016 presenteren zich daar in en om een luxe paviljoen 30 (internationale) hedendaagse kunstenaars. Een hommage aan de hedendaagse kunst, van abstract tot realistisch en van schilderijen tot aan plastiek en borstbeelden.

Aan een muur van 5 meter lengte kunt u 4 van mijn schilderijen bewonderen. Van 14 t/m 17 april ben ik daar aanwezig. Om u mijn werk te laten zien en met u kennis te maken.  Van harte welkom!

Hermitage Amsterdam en Open Atelier Almere

Hermitage staticmap

Hermitage Amsterdam en Open Atelier Almere

Hermitage bg_plattegrond

Bezoekadres Amstel 51, Amsterdam
Openingstijden Dagelijks 10–17 uur.

De toegang in de paviljoens van Art Square Amsterdam is gratis. Wilt u ook een bezoek aan het museum brengen dan gelden entreeprijzen.

Ga voor meer informatie naar de websites van Iamsterdam, Artsquare Amsterdam en Hermitage.

***

Open Atelier Almere zaterdag 23 en zondag 24 april 2016

Hermitage Amsterdam en Open Atelier Almere

Welkom bij Kunst en Atelier Route Almere

zaterdag 23 en zondag 24 april 2016 tussen 11.00 en 17.00 uur.

Hermitage Amsterdam en Open Atelier AlmereEen keer per jaar organiseert de Kunst en Atelier Route Almere, per stadsdeel van Almere, een unieke route voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Het doel van de route is om alle belangstellenden uit Almere en omstreken in aanraking te brengen met de diversiteit aan kunstvormen die Almere rijk is, zoals: Beeldende kunst, schilderkunst, keramiek, sieraden, foto’s etc.

Alle kunstenaars die deelnemen aan deze unieke route stellen hun kunstlocatie open voor het publiek. Elke kunstenaar zal vol enthousiasme en met trots zijn of haar werk tonen en erover willen vertellen.
U bent dan ook op elke kunstlocatie van harte welkom!

Voor meer informatie over de deelnemers, de route, enz.: kunstenatelierroutealmere.nl

Hermitage Amsterdam en Open Atelier Almere

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.