Hoe maak je een Ball Jointed Doll

“Hoe maak je een Ball Jointed Doll”, “How to create a Ball Jointed Doll”

hoe maak je een ball jointed doll

Mijn boek “Hoe maak je een Ball Jointed Doll” wordt gepresenteerd tijdens de ART & DOLLS INTERNATIONAL (ADI), “Kunst en Poppen” op 8 en 9 april 2017 in Amsterdam. De super bewegelijke pop, de zogenaamde Ball Jointed Doll, waarvan het maakproces stap-voor-stap wordt beschreven in dit boek, is ook te zien.

Bij aanschaf van het boek ontvangt u tijdens deze beurs de handleiding “BJD Haute Couture”, ter waarde van € 3,95 cadeau. Hierin laat ik zien hoe je een toile maakt en daarmee een patroon voor een corset en een broekje. Ook wil ik graag uw boek signeren.

Hier, op de ADI, toont de top van de internationale poppenmakers (uit Nederland, België, Rusland, Duitsland, Italië, Engeland, etc.) hun zeer bijzondere poppen. Ik voel me vereerd om hieraan te mogen deelnemen. Voor liefhebbers van kunstzinnige en unieke poppen is deze tentoonstelling een must om te bezoeken!

Datum: 8-9 april 2017.

Openingstijden:

Zaterdag 10.30 t/m 18.00

Zondag 10.30 t/m 17.00

Zuiderkerkhof 72, 1011WB Amsterdam.

Het boek is verkrijgbaar bij alle reguliere boekhandels, (zoals Stumpel in Almere, Bruna en vele andere) vanaf begin april in de winkel, maar ook te bestellen op hun websites. ISBN 978-94-92575-26-5. Prijs € 29,95.

Het boek is tweetalig, Nederland en Engels. Er staan meer dan 100 kleurenfoto’s in en de beschrijving is voor iedereen begrijpelijk. Nu heeft u de gelegenheid om zelf een super bewegelijke pop te maken. En dat niet alleen! Ook de ogen, een pruik, de make-up, schoenen, een standaard en het maken van een mal kunt u nu allemaal realiseren aan de hand van de beschrijving en de foto’s in het boek. Het boek telt 92 pagina’s op A4 formaat.

Op  maandag (2e Paasdag) 17 april 2017 ben ik aanwezig in Barneveld : Midden Nederland Hallen
Grote Antiek-Brocante & Poppen(Huizen)-Berenmarkt.  Ook daar is mijn boek te koop en mijn pop te zien.

De Midden Nederland Hallen bevinden zich op 2 minuten van de snelweg A30. U kunt gratis parkeren op eigen terrein. Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s.

Bezoekadres:

Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Onderstaand geef ik u een kijkje in het boek.

hoe maak je een ball jointed doll

hoe maak je een ball jointed doll

hoe maak je een ball jointed doll

hoe maak je een ball jointed doll

hoe maak je een ball jointed doll

hoe maak je een ball jointed doll

BJD Haute Couture

Hoe maak je een Ball Jointed Doll?

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.