Hotspotborrel

hotspotborrel27 november 2015, 17.00 u was ik wederom uitgenodigd, nu voor de 2e Hotspotborrel.

De Hotspothorrel van het Platform Cultuur als Motor van de Economie in samenwerking met Adviesbureau LAgroup en de Gemeente Almere. Op vriidag 27 november 2015, om 17.00 u, werden we in het WTC gebouw Almere verwelkomd door wethouder Frits Huis. Deze editie van de Hotspotborrel bestond uit een inhoudelijke werkbijeenkomst in het kader van Cultuur 2.0. Cultuur in relatie tot de groeiopgave van Almere richting 2030.

Hotspotborrel

Het doel van de Hotspotborrel van het “Platform Cultuur als Motor Van de Economie” is om elkaar op een informele
manier te leren kennen. Deze editie heeft voor één keer een ander karakter: de gemeente nodigt ons uit om mee te denken over de volgende stap Cultuur in Almere, een Hotpotborrel Plus.
In 2012 is samen met de cultuursector de cultuurvisie 2.0 opgesteld waarin de ambities voor cultuur richting 2030 staan, passend bij de stad die nog fors zal gaan groeien, Almere heeft de unieke kans om cultuur in de stad
op een eigentijdse wijze op te zetten en invulling daaraan te geven. De gemeente heeft Adviesbureau LAGroup gevraagd om te ondersteunen in de vertaalslag van de visie naar concrete activiteiten voor de komende 5 à 10 jaar in samenspraak met de cultuursector in Almere. In een inspirerende werksessie onder leiding van Stephen Hodes enKarin Swart van bureau LAgroup gaan we met elkaar aan de slag!

Onderstaand een impressie op het Imago van Almere van de avond:

http://www.imagovanalmere.nl/kunst-imago.htm

hotspotborrel

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.