Shakespeare Prospero’s Books Kalender 2016

Zie hier mijn Shakespeare Prospero’s Books  Kalender 2016

Rineke de Jong Shakespeare Prospero's Books Kalender 2016

A Book of Water from Shakespeare, The Tempest, Prospero’s Books

Je kunt hem gratis downloaden en uitprinten. Op gewoon papier, maar het mooiste resultaat bereik je als je hem op fotopapier print. Daarna met de perforator 2 gaatjes er in maken, een touwtje er door en ophangen. Zo weet je alle data voor het komende jaar, inclusief feestdagen, bijzonderde dagen en als extra heb ik ook de Nederlandse schoolvakanties toegevoegd. Veel plezier ermee !

[gview file=”https://rinekedejong.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/11/photo-calendar-2016.pdf”]

Alle afbeeldingen op de Rineke de Jong Shakespeare – Prospero’s Books Kalender 2016 zijn ook te zien op mijn gallerie pagina.

Shakespeare Prospero’s Books  Kalender 2016

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.