Kunst en Atelier Route Almere 11 oktober 2015

Kunst en Atelier Route Almere 11 oktober 2015Op bezoek bij Rineke de Jong

Tijdens de Kunst en Atelier Route Almere 11 oktober 2015 mocht ik een groot aantal bezoekers welkom heten.  Vanaf 10.30 u tot 18.00 uur kon men, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, genieten van de tentoongestelde kunstwerken. Het aanbod was zeer gevarieerd. Van modeltekeningen, kleine hebbedingen en schilderijtjes in olieverf tot grote werken in olie en acryl. De geëxposeerde kunstwerken varieerden van 3 cm tot 140 cm. De kunstkaarten vonden ook nu weer gretig aftrek.
Het zonnige weer werkte mee om de route per fiets te doen, al met al een geslaagd evenement.

Iedereen die mij bezocht dank ik hartelijk voor de belangstelling en het doen slagen van de dag.

De foto’s zijn gemaakt door Greta Verduin. Kijk ook op http://www.imagovanalmere.nl/kunst-imago.htm

Kunst en Atelier Route Almere 11-10-2015

Kunst en Atelier Route Almere 11-10-2015

atelierroute Almere2_RinekedeJong atelierroute Almere3_RinekedeJong

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.