Welkom bij Kunst en Atelier Route Almere

Van harte welkom op 11 oktober a.s., van 10.30 – 18.00 u. in mijn atelier.

Welkom bij Kunst en Atelier Route Almere

Twee keer per jaar organiseert de Kunst en Atelier Route Almere, per stadsdeel van Almere, een unieke route voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Het doel van de route is om alle belangstellenden uit Almere en omstreken in aanraking te brengen met de diversiteit aan kunstvormen die Almere rijk is, zoals: Beeldende kunst, schilderkunst, keramiek, sieraden, foto’s etc.

Alle kunstenaars die deelnemen aan deze unieke route stellen hun kunstlocatie open voor het publiek. Elke kunstenaar zal vol enthousiasme en met trots zijn of haar werk tonen en erover willen vertellen.
U bent dan ook op elke kunstlocatie van harte welkom!

De routes

De route wordt georganiseerd in o.a. de stadsdelen Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten, maar is ook als een uitgebreide route door heel Almere te volgen. De Kunst en Atelier Route Almere is bij uitstek geschikt voor fietsers, maar de locaties zijn ook goed per auto bereikbaar. Bekijk de route online (eventueel met uw mobiele telefoon) op de website of met behulp van de flyer, en met de plattegrond is de route nog makkelijker te volgen.

Welkom bij Kunst en Atelier Route Almere
Mensen, alles wat leeft, de markt, de dingen om je heen, een zin uit een verhaal, dat inspireert me. Dat worden mythologische schilderijen of stillevens. Of kleine hebbedingen, zoals sierraden.
Welkom bij Kunst en Atelier Route Almere
 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.