Live programma van Harold Thiehatten bij Artsquare Amsterdam

Live programma van Harold Thiehatten bij Artsquare Amsterdam stormt op 30 juli 2015 de top 10 binnen van best beluisterde radioprogramma.

Live programma van Harold Thiehatten bij Artsquare Amsterdam

Interview tijdens ArtSquareAmsterdam 29 juli 2015

Live Interview door Harold Thiehatten bij Artsquare Amsterdam , Museumplein op 29 juli 2015. Klik op onderstaande link, dan kan het hele programma worden beluisterd.
https://www.mixcloud.com/…/studio-45-live-bij-artsquare-op…/

Het is interessant om iedere geïnterviewde kunstenaar te beluisteren, de totale duur van het programma is 2:30 u. Mocht je meteen naar mijn interview willen, schuif dan de schuif onderin de website naar 1.03 minuten.

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.