Mathilde – van muze tot mythe

De expositie ‘Mathilde – van muze tot mythe’ – in Ruurlo

Mathilde – van muze tot mythe

De PR-trein is in beweging!

Over twee maanden gaan de deuren van galerie De Smidse en de Dorpskerk in Ruurlo open voor de bezoekers van de expositie ‘Mathilde – van muze tot mythe – in Ruurlo’ waar ik mijn werk presenteer.

www.mathildeinruurlo.nl

De website www.mathildeinruurlo.nl, speciaal gemaakt voor deze expositie, is nu bijna compleet. Neem er een kijkje op, dan kom je alvast in de stemming en weet je wat je kunt verwachten.

Social media

Natuurlijk ben ik al begonnen om de flyer met alle informatie over ‘Mathilde – van muze tot mythe – in Ruurlo’ op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram te plaatsen. Op deze manier informeer ik zoveel mogelijk mensen. Ga ook een bezoek brengen, het is de moeite waard!

Flyer

 

Bijgaand een voorbeeld van de flyer die binnenkort van de drukker komt. Deze wordt breed verspreid. Wil je de flyer ook ontvangen? Geef dan je emailadres op, dan stuur ik je hem digitaal toe.

Wil je hem over de post verstuurd hebben, meld dat dan in je emailbericht, met je naam en adresgegevens en mail die naar info@mathildeinruurlo.nl met het gewenste aantal. De flyer valt, zodra hij beschikbaar is, in je brievenbus. Heb je binnenkort een activiteit waar kunstliefhebbers komen die ook mijn werk in Ruurlo willen zien, geef ze de flyer!

Mathilde - van muze tot mythe

Mathilde Maal2, 60x110cm-linnen-acryl, 1 van mijn 4 exëxposeerde schilderijen

Expositiecatalogus

Elke bezoeker krijgt een boekje waarin het geëxposeerde werk wordt getoond. Iedere deelnemer krijgt een eigen pagina. Een mooi aandenken aan je bezoek.

Vrijdagmiddag 10 mei naar Ruurlo

De officiële opening van de expositie Mathilde – van muze tot mythe is 10 mei. De volgende ochtend openen we de deuren die tot en met 22 juni open blijven voor iedereen die het werk wil zien.

Pink Panther Magazine

Een mooie samenloop van omstandigheden! Gisteren ontving ik bericht dat Pink Panther Magazine, Volume 10, no. 1, op 8 maart 2019 verschenen is. Pagina 20 is gewijd aan mijn schilderij ‘Mathilde in blauw’.  Je kunt dit blad op internet lezen, digitaal downloaden en afdrukken. Wil je een geprinte versie, dan kan je die voor $ 14,99 op internet bestellen.

Mijn werk staat op pagina 20. Ik voel me zeer vereerd, reuze bedankt Jennifer DeBellis. Klik op onderstaande links, dan kan je beginnen met lezen.

http://www.magcloud.com/browse/issue/1576344

https://s3.amazonaws.com/storage1.magcloud.com/image/preview/57916bb95eea46428ebd49e7bd24b419.jpg

Welkom

Van harte welkom bij de expositie ‘Mathilde – van muze tot mythe – in Ruurlo, Ik hoop op veel bezoekers.

Met vriendelijke groet,

Rineke de Jong

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.