Website verhuizen van subdomein naar domein

Website verhuizen van subdomein naar domein

Als trotse maker van een WordPress website op een subdomein, wilde ik graag de oude website door de nieuwe vervangen. Er moest daarom verhuisd worden van mijn subdomein naar mijn domein. Ik had al mijn twijfels of het me ging lukken. Vandaar dat ik eerst, op advies, een redirect had gemaakt. Helaas verscheen er op mijn website een foutmelding met een zoekopdracht eraan gekoppeld en dat was niet de bedoeling. Gelukkig waren wel de navigatieknoppen aanwezig en ook de titel en besschrijving. Maar, al met al niet fraai. Nu komt het mooie. Via Facebook kreeg ik hulp aangeboden van Marca van den Broek. Zij verwees me weer naar Petra Blankwaard omdat die haar een keer goed en snel had geholpen. Geweldig om hulp te krijgen van 2 totaal onbekenden. Daarom toch maar moed verzameld en begonnen met de handleiding van Indigo Webstudio. Ik heb hem eerst 3x doorgelezen en daarna ben ik stap voor stap aan de slag gegaan. Het lastige is dat mijn hostingbedrijf andere schermen laat zien als de voorbeelden van de beschrijving en ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik sommige dingen ook niet echt begreep. Dus het ging mis en mijn website was niet meer zichtbaar. Ook mijn admin van WordPress kon ik niet meer tevoorschijn toveren. Ten einde raad een email naar Indigo gestuurd en binnen een kwartier ontving al een reactie met hulp. Na enig heen en weer mailen stond mijn website de volgende dag weer op internet en kon ik ook weer inloggen op mijn Worpress admin. Nog steeds ben ik ondersteboven van de hulp. Een faktuur wilde Petra me niet sturen, ze vroeg me slechts een kleine donatie te doen aan de Voedselbank, hetgeen ik uiteraard per omgaande heb gedaan. Via Social Media heb ik 2 fantastische mensen ontmoet, waarvoor mijn dank. Dat wil ik graag delen.

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.