Artsquare Amsterdam Hermitage Amsterdam

Artsquare Amsterdam Hermitage Amsterdam

van 14 – 17 april 2016.

Artsquare Amsterdam Hermitage AmsterdamDe voorbeidingen voor het paviljoen van Artsquare Amsterdam Hermitage Amsterdam in de binnentuin zijn al in volle gang.

Ook mijn voorbereidingen. Daarom maak ik u hier nu al op attent zodat u vast een bezoek kunt inplannen in uw agenda.

Een luxe paviljoen wordt geplaatst in de binnentuin van Museum De Hermitage, aan de Amstel 51 te Amsterdam. De entree in het  paviljoen is gratis. De openingstijden van het museum en het paviljoen zijn van 10 – 17 uur. Aansluitend kan men een bezoek brengen aan het museum. Zie voor alle informatie over Museum De Hermitage www.hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam toont de collectie van een van de beroemdste en grootste musea ter wereld: de Hermitage in St.-Petersburg. Het museum van de tsaren, met meer dan 3 miljoen kunstwerken. In Amsterdam worden die toegankelijk voor elke liefhebber

Art Square Amsterdam combineert de exclusiviteit van een galerie, de inhoudelijke kwaliteit van een museum en de persoonlijke sfeer van een atelier.

In November- voor alweer de 5e keer – op het Amsterdamse Museumplein. Letterlijk in het kloppend hart van de internationale kunstwereld. Precies in het midden tussen het Rijksmuseum, het van Gogh Museum Amsterdam en het Stedelijk Museum. In 2014 in december in de Westergasfabriek.

Van 14-17 april 2016 is Art Square Amsterdam te vinden in de Hermitage Amsterdam. In een paviljoen wordt een kunstexpositie vorm gegeven tezamen met de kunst en kunstenaars langs de Amstel.

Tijdens Art Square Amsterdam presenteren en verkopen speciaal geselecteerde kunstenaars hun werk zelf.

Zorgvuldig geballoteerd, met kwaliteit en diversiteit als belangrijke uitgangspunten. Juist omdat de bijzondere locaties van Art Square zo’n brede groep bezoekers trekken. Veeleisend, maar met zeer uiteenlopende kunstvoorkeuren. Van particuliere kunstliefhebbers tot professionele kunstverzamelaars, van galeriehouders tot vertegenwoordigers van musea. Een Hommage aan de Hedendaagse Kunst!

Ik kijk er naar uit om hier, in hartje historisch Amsterdam, bij ArtsquareAsd Hermitage, weer 4 grote schilderijen te mogen exposeren. Reeds aan 3 Artsquare Amsterdam exposities deed ik mee, evenals aan de expositie in de Westgasfabriek. Ik hou u op de hoogte zodra er meer nieuws is.

Mag ik ook u in het paviljoen van Artsquare Amsterdam Hermitage Amsterdam begroeten?

 

 

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.