Flyer ontwerpen

Een flyer ontwerpen online.

Vooruitlopend op mijn deelname aan de expositie van 14 – 17 april met Artsquare Amsterdam in Museum De Hermitage, Amstel 51, te Amsterdam.

Gemakkelijk zo’n programma je kunt je flyer helemaal ontwerpen zoals je wilt. Toch neemt het veel meer tijd in beslag dan je denkt. Ook spannend om het resultaat in het echt te zien nadat de postbode het pakje heeft bezorgd.

Mijn schilderijen in Museum De Hermitage in Amsterdam

flyer ontwerpen

Wat is de beste manier om jezelf te presenteren? Wat is de beste manier om je geëxposeerde werken onder de aandacht te brengen? Voor mij is dat altijd iets waar ik over moet nadenken. De schilderijen spreken voor zich, dat was altijd mijn uitgangspunt. Maar dat blijkt toch niet voldoende.
Natuurlijk, mijn website is daar: rinekedejong.nl . Niet slechts geschikt voor pc of laptop, maar ook voor tablet en smartphone. Alle informatie over mijn schilderijen, over mij, mijn wapenfeiten, mijn tekeningen (en meer) is daar op te vinden. Aarzel dus niet, maar breng een bezoek en bekijk alles uitgebreid.

flyer ontwerpen

flyer aphrodite achterkant

Laatst kreeg ik te horen dat dit niet genoeg is. Je moet zelf zichtbaar zijn! Daar heb ik wel een probleem mee, want mijn ego is blijkbaar niet groot genoeg. Ik maak mij, tijdens exposities, blijkbaar zo klein mogelijk. Bescheidenheid is klaarblijkelijk niet altijd een kwaliteit. Dus, aan het werk. Hulpmiddelen erbij halen. Een flyer maken, naast mijn altijd aanwezige visitekaartjes en mijn boek.
En wederom een presentatie maken. Een aantal jaren geleden heb ik dat ook gedaan. Dat haal ik dus maar weer van stal en ga die actualiseren. Nu maar afwachten of het helpt om mijn “onzichtbaarheid”te verkleinen.
Hier alvast de introductie van mijn flyer. Zelf vind ik hem erg mooi. Ik hoop dat u dat ook vindt.

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.