Kunst en Atelier Route Almere

Kunst en Atelier Route Almere

Beste kunstliefhebber,

Dit weekend, zaterdag 23 april en zondag 17 april is het zo ver en start de Kunst en Atelier Route Almere. Mijn atelier Murenepad 11, Almere Stad, is deze dagen geopend van 11.00 u tot 17.00 u.

Ik nodig iedereen van harte uit voor een bezoek aan mijn atelier in een ontspannen sfeer en onder het genot van koffie, thee en later op de dag een wijntje of een sapje. Komt u ook? Een berichtje naar info@rinekedejong.nl wordt zeer op prijs gesteld.

Groetjes, Rineke de Jong

Kunst en Atelier Route Almere

 

wpadmin

Mythologie is vaak de bron van inspiratie. Ik probeer het goddelijke en het menselijke te verenigen in mijn schilderijen. Paarden en andere dieren, maar ook groente en fruit vindt u terug in mijn schilderijen. Portretten maak ik in opdracht. Regelmatig neem ik deel aan exposities nationaal en internationaal en heb vele prijzen gewonnen. Mijn werk is gepubliceerd in diverse uitgaven en aangekocht in binnen- en buitenland.

Reacties zijn gesloten.